Verkeersschool Eindhoven Proficiat zoekt rij- instructeurs

Verkeersschool Eindhoven Proficiat is een begrip in de regio Verkeersschool Eindhoven Proficiat en omstreken wegens zijn jarenlange ervaring met het verzorgen van rijopleidingen voor zowel de consumer als de business to business markt. Wij zoeken voor de uitbreiding van het huidige team:


Rij- instructeurs categorie AM/A/B/C/DE

Wij zoeken mensen die uiteraard in het bezit zijn van de benodigde documenten voor het vak, maar daarnaast ook een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Een rij- instructeur bij Verkeersschool Eindhoven Proficiat is bij voorkeur woonachtig in de regio Eindhoven1 en verzorgt naast het geven van rijlessen ook intesten en begeleid rijbewijsbezitters met het terugvinden van de juiste rijprocedures. Daarnaast verzorgt een rij- instructeur de dagelijkse administratie m.b.t. de kilometerregistratie, betalingen van kandidaten en de planning van cursisten. Van kandidaten wordt verwacht, dat deze een groot probleemoplossend vermogen hebben en kunnen en willen meedenken en meewerken in het verbeteren van de dienstverlening van het bedrijf. Kwalitatief goed werk, gericht op een goed slagingspercentage, wordt van kandidaten verwacht, ook als dit onconventionele methoden met zich meebrengt.

Een verzorgde uitstraling stellen wij op prijs en het hebben van meerdere instructeurs certificaten is een pré.

Wij bieden

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een jong en groeiende gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Salaris zal conform functie worden aangeboden. Goede secundaire voorwaarden. De functie is voor een fulltime werkweek op basis van loondienst.

Inlichtingen

Inlichtingen over deze vacature kunnen worden ingewonnen bij de heer C. De Haan, telefoon 040 - 304 64 81.

Solliciteren:

Indien uw belangstelling is gewekt, ontvangen wij uw motivatiebrief met CV bij voorkeur via de mail. Dit kunt u zenden aan Verkeersschool Eindhoven Proficiat, t.a.v. Administratie info@verkeersschoolproficiat.nl

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden