Foto Auto Aanhangerrijbewijs BE van Verkeersschool Eindhoven Proficiat

Vraag meer informatie aan of plan direct je proefles!

Informatie aanvragen Plan je eerste rijles
 • rijbewijs auto met aanhanger (BE)

  Rijbewijs BE - E achter B

  Voor je werk met een aanhanger achter de auto rijden, op vakantie met de caravan of bijvoorbeeld met een paardentrailer achter je auto. Je hebt het rijbewijs BE vaker nodig dan je misschien zou denken.

  Standaard opleiding BE rijbewijs halen

  Heb je geen haast met je BE rijbewijs halen? Dan is de standaard opleiding iets voor jou! Tijdens onze standaard opleiding leer je de fijne kneepjes van het rijden met een aanhanger. Je leert onder andere inparkeren, aan- en afkoppelen en achteruit rijden. Ook wordt er aandacht besteed aan de controlehandelingen en de documenten die bij de combinatie horen.

  Tijdens deze opleiding les je één of meerdere keren per week. Het praktijkexamen rijbewijs BE kan direct aangevraagd worden, zo weet je direct waar je aan toe bent!

  E achter B rijbewijs in 1 dag

  Het E achter B rijbewijs in 1 dag halen? Het kan bij Verkeersschool Eindhoven Proficiat. Wel is het verstandig om voorafgaand aan de opleiding een intest te rijden om je rijvaardigheid te bepalen. Na deze intest wordt direct de dagopleiding afgesproken. Je weet dus meteen wanneer je gaat lessen en afrijden.

  De intest is vrijblijvend, dus na de intest kun je ook besluiten om de standaard of 1 daagse opleiding te volgen. Tijdens onze spoedopleiding leer je de fijne kneepjes van het rijden met een aanhanger. Je leert onder andere inparkeren, aan- en afkoppelen, achteruit rijden en andere vaardigheden die nodig zijn om je BE rijbewijs te halen. Ook wordt er aandacht besteed aan de controlehandelingen en de documenten die bij de combinatie horen.

  DUO opleiding

  Voldoende ervaring met het ( achteruit) rijden met een aanhanger ? Dan kun je samen met een andere cursist een DUO opleiding volgen. Deze andere cursist kan uiteraard ook een collega/vriend zijn. Je volgt samen in 1 dag de opleiding en je doet achter elkaar op dezelfde dag examen !

  Om er zeker van te zijn dat de DUO opleiding iets voor jou is, raden wij aan om een intake/proefles te rijden. De  Duo  opleiding is niet voor beginners!

  Wanneer rijbewijs BE nodig ?

  Uitgebreide informatie kun u vinden door op deze link te klikken, u word doorgestuurd naar de website van de rijksoverheid.

  Hier lees je de veelgestelde vragen over het BE rijbewijs.

  Een ontspannen vaartochtje op het water, op stap met je paard, op vakantie met de caravan of aanhanger? Met een B-rijbewijs mag je een aanhangwagen vervoeren met een maximum gewicht tot 750 kg. Wil jij rijden met een zwaardere aanhanger, dan dien je in de meeste gevallen in het bezit te zijn van een BE-rijbewijs.

  Bij ons haal jij met onze dagopleiding in 1 dag het BE-rijbewijs!

  Start rijopleiding

  Wij starten de opleiding met een proefles. In deze niveaubepalende rit leer je ons als bedrijf kennen en ga je met jouw persoonlijke coach een doelgericht stappenplan naar het praktijkexamen opzetten met duidelijke afspraken qua opbouw van de opleiding en de investering.

  Praktijk

  De praktijklessen worden gegeven van maandag t/m zaterdaf (08:00 uur - 22:00 uur). Het praktijkexamen vindt plaats bij het CBR in Verkeersschool Eindhoven Proficiat, Woensel, Valkenswaard of Verkeersschool Eindhoven Proficiat.

  Let op: voor aanvang van de praktijkopleiding BE dien je in het bezit te zijn van het B-rijbewijs!

   Rijbewijs financiering

   

   

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenPlan je eerste rijles
 • prijzen BE-rijbewijs

  Pakket 1(Complete dagopleiding)

  € 540

  • 5 uur praktijkles
  • Praktijkexamen
  • Eigen Verklaring

  Pakket 2 (Complete dagopleiding)

  € 687

  • 8 uur praktijkles
  • Praktijkexamen
  • Eigen Verklaring

  Losse producten

  Caravan-training. € 25,00 Proefles (60 minuten) € 49,00 Praktijkexamen € 265,00
  *Prijzen zijn inclusief BTW
  Rijbewijs financiering

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenPlan je eerste rijles

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden