Brommobielrijbewijs AM4

Vraag meer informatie aan of plan direct je opleiding!

Informatie aanvragen Direct inschrijven
 • Brommobiel Rijbewijs (AM4)

  Als enige rijschool in de omgeving beschikt Verkeersschool Eindhoven Proficiat over een eigen brommobiel. Vanaf 01 maart is er voor het rijden in een Brommobiel een rijbewijs AM4 vereist. Voordat je gaat lessen, moet je eerst de theorie behalen.

  Na een afspraak krijg je bij ons in een klein groepje les en is daarom bijzonder geschikt voor kandidaten die bijv. dyslexie, leerproblemen of concentratieproblemen hebben. De theorie wordt bij ons op een begrijpelijke manier uitgelegd. Na de les kan je de theorieboekjes huren, indien voorradig, of eventueel aanschaffen. Je theorieles mag al op 15-jarige leeftijd. Voor het afleggen van het theorie-examen moet je wel 16 zijn. We streven ernaar om je op je verjaardag of een paar dagen later het theorie-examen te plannen. Voordat je theorie-examen gaat doen, krijg je bij ons eerst een proef-examen. Hierna wordt je naar het cbr gebracht. Kost: € 100.00 (incl. theorie-les, begeleiding, en het theorie-examen). Ga je bij ons rijden dan krijg je bij de aanvraag van je praktijkexamen een korting van €60.00, omdat er € 40.00 wordt besteed aan je theorie-examen. Op die manier blijft de theorieles voor onze eigen kandidaten GRATIS! Bij het nemen van een pakket is deze korting al in de pakketprijs verwerkt. Slagingspercentage theorie 98%!! Als je dan geslaagd bent voor de theorie, mag je direkt hierachteraan gaan lessen. Start- en eindpunt is de rijschool. Uiteraard rijd je in een brommobiel Aixam. Na een eerste les kunnen we prima inschatten of je het basispakket aankan of dat je het eventueel met minder of meer lessen afkan. Het praktijk-examen wordt zsm hierna ingedeeld en met een beetje mazzel kan je meestal binnen 2 weken (soms zelfs nog korter) rij-examen doen!

  Theorie-examen

  Na het volgen van de theoriecursus doe je theorie-examen bij het CBR. Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen, waarvan je er minimaal 44 goed dient te hebben om te slagen. Het theorie-examen kun je ook zelf reserveren in onze webshop.

  Praktijkopleiding

  Als je dan geslaagd bent voor de theorie, mag je direkt hier achter aan gaan lessen. Start- en eindpunt is de rijschool.

  Uiteraard rijd je de lesbrommobiel. Na een eerste les kunnen we prima inschatten of je het basispakket aankan of dat je het eventueel met minder of meer lessen afkan. Het praktijk-examen wordt zsm hierna ingedeeld en met een beetje mazzel kan je meestal binnen 2 weken (soms zelfs nog korter) rij-examen doen! Natuurlijk kan je bij ons een proefles doen. Omdat dit tevens je 1e rijles is, hoef je dan bij het nemen van een pakket hiervoor geen extra kosten te maken. Als je geslaagd bent voor de praktijk, kan je de eerstvolgende werkdag bij de gemeente waar je staat ingeschreven je rijbewijs AM2 aanvragen. Als je bent geslaagd voor je AM4 examen, mag je alleen met een brommobiel rijden.

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragen Direct inschrijven
 • Prijzen Brommobiel Rijbewijs

  Compleet Brommobiel Rijbewijs (Complete opleiding)

  € 525

  • Theoriecursus
  • Theorie-examen
  • 8 uur praktijklessen
  • Praktijkexamen

  Basispaket Brommobiel Rijbewijs

  € 370

  • Theoriecursus
  • Theorie-examen
  • 4 uur praktijklessen
  • Praktijkexamen

  Losse producten

  Theorieboeken + CD-rom | Bestel deze direct in onze webshop! vanaf € 24,50

   

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenDirect inschrijven

Copyright © 2017 Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer   Algemene voorwaarden